Sabtu, 6 Mac 2010

TIPS KURANGKAN PANAS DI BADAN BUKAN PANAS DIHATI YE...HEHEHE

Share
Salam semua...hehehe

Hari ni aku baik hati nak bagi tips skit kat korang.Sebenarnya aku ingat nak post esok je tapi takut terlupa apa petuanya so aku bagi hari ni juga walaupun baru pagi tadi aku post satu entry...(pecah rekod)

Semalam masa aku mengeluh kepanasan tetiba ada sorang makcik ni tegur aku.Dia kata cuaca sekarang ni memang panas tapi yang bestnya dia kata boleh buat ikan masin banyak-banyak so kira-kira aku rasa dalam planet ni dia lah yang paling suka bila hari panas....tak gitu makcik...ish3

Dan dalam perbualan kami tentang ikan masinnya ada juga sedikit tips yang dia bagi untuk mengurangkan kepanasan kat dalam badan.Wah,tak sia-sia aku follow cerita dia boleh dapat tips....hehehe

Katanya,bila kita nak mandi waktu subuh kita kena mulakan dengan kaki dulu.Maksud aku korang siram kaki dulu lepas tu bawak naik ke atas sampai ke kepala akhir sekali.Dia kata supaya wap-wap panas tu akan keluar ikut kepala.

Aku tak cuba lagi tips yang dia bagi ni sebab masa mandi tadi aku terus siram kepala dulu so kalu korang berkesempatan korang cubalah then bagi tau aku apa hasilnya ok...:)


notakaki:kalau korang perasan aku guna ayat campur kan...separuh baku separuh pasar...adoyaii......hehehe

8 ulasan:

  1. hahahaha ,
    mmg la kena mandi dari kakai epul..
    kekeke...
    mak aku ajar dulu..

    BalasPadam
  2. aku mandi trus dari kepale....:)

    BalasPadam
  3. petua ni berkesan tau...especially bila demam panas..sama jugak...mandi dr kaki dlu baru bwak naik ke kepala

    BalasPadam
  4. jemput datang ke blog natasha yer

    BalasPadam
  5. nampaknye seme dh tau petua ni kecuali sye je...:)
    ok,i will...:)

    BalasPadam
  6. Hello! Do you want to download movie, game or beautiful girls pls visit

    http://www.sexylady-asian.net
    http://moviedownloadsharing.blogspot.com
    http://gamedownloadsharing.blogspot.com
    http://www.boygirlporn.com
    Thanks!!!

    BalasPadam