Ahad, 25 April 2010

TIPS UNTUK MENJADI JUTAWAN SEGERA,TAK PERLU BERSUSAH PAYAH LAGI

Share
Kabare semua,aku pasti korang masih waras kan dan kalau tak waras pon ADE AKU KESAH...hakhakhak



Oklah,cukup dengan mukadimah yang sedikit kurang ajar dari aku cuma aku nak tanya korang pernah tak berangan nak jadi jutawan.Hasil temu ramah tamah aku dengan makcik2 kepochi yang tengah enjoy sakan mengumpat petang tadi menunjukkan 8/10 rakyat malaysia pernah terfikir untuk menjadi jutawan(kantoi)....hehehe




Oklah,disini aku nak bagi tips atau cara2 nak menjadi jutawan dengan cepat dan senang.Tanpa perlu cari downline bagai ni.Oh,ni bukan skim cepat kaya ke,forex-korex ke,login fb dapat rm100 ker,sistem piramidvalley ker dan jugak klik kalau nak jadi jutawan tu semua(yang klik2 tu aku dah terjoin dan tertipu)...hehehe




Tapi kalau nak mulakan macam biasalah orang kata mesti ada duit kan.Tapi korang jangan risau,korang cuma kena ada dalam tangan tu lebih kurang RM500 je.Kalau kurang aku ingat korang takleh kot jadi jutanwan tapi kalau ribuwan tu boleh lah...hehehe


kalaulah aku ada duit sebanyak ni...




Oklah,kalau korang dah ada RM500 tu dengan pantas korang cepat2 pergi money changers dan tukarkan duit korang tu dengan duit indonesia yakni matawang rupiah so dengan sekelip mata(tapi kompom mata korang akan berkelip2 gak kan)korang berhasil menjadi seorang jutawan.....hakhakhak


waduh,kamu udah jutawan ya suparjo...hakhakhak



notakaki:sorilah kalau ada yang berharap nak jadi jutawan dengan cepat tu nak sangat tau rahsia ni,bagi aku nak jadi jutawan tak kira cepat ke lambat yang penting berusahalah sikit.Takkan asyik nak goyang kaki je sambil tunggu duit jatuh dari langit.Ajaran Ayah Pin pon tak ajar macam tu....hehehe

14 ulasan:

  1. jutawan rupiah gamaknya!!!
    cesss ... hahahhahaha


    >>____<<

    BalasPadam
  2. frodo:rupiah pon jutawan ape...hehehe

    BalasPadam
  3. cehhh! semangat bacaaa aw!!

    p/s: hancur harapan nk jd jutawan. wakaka

    BalasPadam
  4. ayah pin ajar ci0m kaki die dapat jutawan


    yeayh ~

    BalasPadam
  5. hohooo.
    kalau ade shinggit
    lepstu pergi pindah indon
    agak2 kaya tak?
    hahahahakk!
    merepek T___T

    BalasPadam
  6. ni mesti pengikut ayah pin dulu ni :D

    BalasPadam
  7. cik epal:ish mane ade,pengikut ayah de lah..hak3

    BalasPadam
  8. hahahak , siud epul , aku ingat kau nk bg tips hasil kau berbiaga . hahahak

    BalasPadam