Isnin, 24 Mei 2010

PUJIAN YANG MEMUDARATKAN....

Share
Selamat pagi semua....:")




Setahu aku,setiap orang mesti bangga bila terima pujian kan?
Lebih-lebih lagi kalau pujian tu merujuk pada diri sendiri kan?
Macam aku,setiap kali terima pujian automatik kembang kejap.......
Tapi,kalau sampai mengganggu pekerjaan sendiri pon tak elok jugak kan?
Semalam,ada sorang pelanggan ni puji masakan aku...:")
Aku punyalah bangga sampai sambil2 masak asyik tersenyum je.:")
Beliau puji depan aweks2 pulak tu...:")
Tapi tulah,bila dah dapat pujian yang tak seberapa tu mulalah nak melayang......
Last2 ada comtumer pulangkan balik makanan yang aku masak tu,katanya masin sangat..........
Mungkin aku over reacted sampai tak tengok sukatan masakan aku,ha kan dah malu balik.......

MMMoral of the story,jangan terpedaya dengan kata2 manis mereka???

muka riak gila lepas kena puji........


notakaki:korang nampak ke apa yang aku tulis kat atas tu?.......hehehehe

9 ulasan:

  1. HAHAHAHAHAHAHAHAHA.....ok memudaratkan juga

    BalasPadam
  2. berhati2 dgn pujian..ehehe

    BalasPadam
  3. hahaha. dah kena puji, u jadik high, trus x tentu hala perasaan

    BalasPadam
  4. sbb puji dpn aweks2 yg ko senyum manjang tu..hehehe...

    BalasPadam
  5. laaa...ko masak ke pul???? alhamdulillah....untung bakal bini ko...

    BalasPadam
  6. nurul ain:skunk sudah berpantang....hehehe

    miss havoc:tau takpa....hehe

    kak asha:ingat jgn raya je ke kena berhati2 kak..hehehe

    fifi:angga sekejap....hehe

    farid:you ngantok ke yunk?.....:")

    puput:tersenyum dan terberangan lah.....hehehe

    kak cdot:dh kawin bini yg kena masak untuk sy tau......haha

    BalasPadam
  7. singgah sini..
    HEHEHE...

    kena puji mskn best terus mskn masin eh??
    bse ah tu kn..lps ni msti da xmsin da even kna puji byk2 pon :P

    BalasPadam