Ahad, 4 Julai 2010

AKU KANTOI ADA BLOG

Share
Hai geng...:)

Cuma nak berkongsi cerita tentang blog je.Aku mula2 buat blog starting bulan satu tapi masa tu memang ralatlah nak buat blog.Tak tau satu benda.Pakai letak je sampai terabur blog...ehehehehe

Bila dah pandai buat blog ni rasa seronok pulak.Dah pandai sikit2 bab2 coding semua lah kalau nak sebut ada yang terbelit lidah ni.Tu pon dari pada tunjuk ajar ku sifu blogger2 senior yang bijak pandai dan tak lekok idea memberi pertolongan....:)

Sebenarnya aku ingat orang sekeliling tak tau yang aku ada blog tapi satu hari tetiba je masa aku tengah beli barang,tauke kedai tu tegur aku dan cakap yang aku ada blog ker?pastu dia tunjuk blog aku dalam laptop dia....erk

Masa aku gunakan wajah comel aku sebagai pic profile dekat blog dan alamat pulak Indera Mahkota so dia boleh detect  lah yang blog tu aku yang punya....ehehehe

Malu pulak bila dia puji aku pandai menulis dalam blog,siap kata lagi aku boleh feymes cam che det,aku rasa barangkali dia ni layan blog che det je kot?hahaha gila nak feymes cam che det,orang besar tu,dah lah besar traffik mencurah2 keladang gandum setiap hari takkan putus cam hanis zalikha tu walaupon dia tak update sekali sehari tau.....

Sebab tu aku buat keputusan walaupon keputusan ni bakal mempengaruhi traffik blog aku tapi aku terpaksa buat juga dengan menukar pic profile aku ke wajah sepinggan nasi lemak yang sangat menyelerakan....ehehehe

Apa2 pon aku ambil tu sebagai pujian dan doa supaya aku pon boleh berjaya seperti che det dan hanis zalikha tu(hanis lagi)...ehehehe


Dan bila dah habis bershopping tu aku ingat dia nak belanja lah sebab berbangga kat kawasan tu ada seorang blogger yang cerah masa depan tapi hampeh,tetap kena masuk buku 3/5 gak,takpa lah janji masuk buku dulu...eheheehe

Ok,tu je aku nak share dengan korang tentang kisah aku dan blog aku ni,takde kisah yang menarik pon cuma sekadar kisah harian dan pengalaman aku di dunia yang fana ini.....


notakaki:bosan betul dengan perkhidmatan jalur lebar sekarang ni,amat amat amat amat amat amat amat tak tak tak tak tak tak me me me me me mu mu mu mu as as as as as kan kan kan kan kan lah lah lah lah...hah,kan dah mari sawan aku...ish3

10 ulasan:

  1. eh... nih bukan sawan nih.. nih gagap... kah kah kah kah...

    BalasPadam
  2. erk?tulah,cam sawan gagap plak..ehehehe

    BalasPadam
  3. farid:lupa lah bro....tehee

    BalasPadam
  4. dah femes pokcik sepul hasimi ni xD

    BalasPadam
  5. wahh.. first time dtg sini ;)

    BalasPadam
  6. hehe, femes blog nie. smpai ada org tahu kan? che det tu sape? nak link dye leh ?! hihi smoge blog ni terus suksess dari hari ke hari. (nada org indun) Lalala~ hidup epil azmi blogz! eehheheeheh.

    BalasPadam