Ahad, 11 Julai 2010

NOMBOR MISTERI...

Share

Kabare semua.......:)



Korang pernah tak dapat situasi cam aku ni,tetiba ada no yang misteri kol2 korang pastu bila korang angkat dia tak jawab?aku pernah gak dulu dapat situasi camni dan sekarang pon aku masih dapat situasi camni tapi aku pulak malas nak jawab sebab yang menelefon tu bukan orang yang misteri tapi orang yang telefon mintak hutang so terpaksa lah jawab....

.NOMBOR YANG ANDA DAIL TIADA DALAM PERKHIDMATAN KAMI......SEKIAN...............ehehehe



notakaki:korang jangan gelakkan aku sebab aku tau korang pon biasa jugak buat camni kan?kan?eleh takmo ngaku plak...........ehehehe

notakaki lagi:pendek pulak entry aku kali ni.........ehehehe

21 ulasan:

  1. akak selalu dpt panggilan hangit dari agen2 insuran..tak paham betul...tension

    BalasPadam
  2. panggilan hangit?bahaye tu.....ehehe

    BalasPadam
  3. miss izah:oklah tu......ehehe

    sharinginfoz:tulah,pelik bebenor.......

    BalasPadam
  4. aku penah buat 'rumah mayat kg chempaka'...
    maklumlah utang banyak...

    BalasPadam
  5. eny:eny takde hutang kot?....ehehe

    cdot:wow,idea yg paling terbaek,mmg takde sape2 berani nk kol punyalah.....ahahah

    BalasPadam
  6. farid:setan ko,seram aku.....pruttttttt btol la......

    BalasPadam
  7. ehem... baru2 ni ada no. misteri call. but, bukan macam situasi di atas. ngee^^

    BalasPadam
  8. tak penah tak penah

    nota : tension bila call guna no company (private no) pastu org xangkal call

    hahaha sedih je

    BalasPadam
  9. kalau lu rasa lu cukup berani. pekata lu call 3 pagi.. berani sahut?

    BalasPadam
  10. Gua tak guna link nie dah
    http://hitamgelita.blogspot.com/
    Gua guna link baru yang ini
    http://pelatt.blogspot.com/

    takpe. Gua masih guna blogspot.
    bukan dot com

    BalasPadam
  11. kadang2 no misteri org nak bkenalan.....
    klu cntx ape sala nye...huhu

    BalasPadam
  12. berani lu buat spam kat blog gua... malam nie ada hantu duk tepi lu. peduli apa gua... gua hantar malam malam nie

    BalasPadam
  13. hangitttt. sangat hangit. hahaha, kalau sape call eyka then eyka tak angkat credit nya akan di tolak. sbb masuk voice mail. hahaha tu je nk kongsi :P

    BalasPadam
  14. mai:tu miscall dari pakwe tu........ehemm...........

    wanie:dah pakai no company,kot2 dorang pon takut kot?......ahaha

    pelat:erk?tak.........ngeeeee

    lelaki ini:biasa bro,mmg sakit ati........ehehe

    pelat lagi:gatai naa hang dok asik tukaq ja,hambik ko skali bahse aku bagi.......ehehe

    pusher:ciss,sempat lagi ko ye.........ehehe

    pelat sokmo:gua mmg suka spam org,gua rase hantu tu mesti takut and pucat muka bila tgk gua nanti...........ngeh ngeh ngeh....

    eyka:hahaha,pepeon ,tima kasih sebab sudi berkongsi ilmu......ahaha

    BalasPadam
  15. gua gay,,,leh ke tepon lu pg2..gua syak lu suka kan..ahahhaa.

    BalasPadam
  16. hiro:nombor yg anda dail tiada dalam perkhidmatan kami.....sekian...........

    BalasPadam