Ahad, 2 Januari 2011

MALAYSIA BOLEH DAN PERMULAAN TAHUN BARU

Share
Assalamualaikum semua.:)

Esok dah start kerja,sekejap je  rasa cuti nya kan.Maksud aku cuti 2 hari ni la.Ingat aku pelajar ke nak cuti sampai berbulan nih.Owh rindu zaman jadi pelajar dulu,lebih2 lagi masa asyik kena buli yela aku nih pelajar nerd biasa adat donia lah tu.hurmmm

Ok,sekali lagi tahniah dekat malaysia sebab dapat menjuarai piala suzuki tu yek.Aku yang jarang layan bola pon jadi seksited dok mengadap depan tb sambil sebok tweet pasal final aritu.Pastu masa tengok match tu siap kantoi geng garu dada pi suluh laser kat pemain kita tak silap.Nak kata aku sorang rabun tak jugak sebab ramai je yang tweet yang dorang pon nampak kes laser tu.Memang loser lah indon nih..ishhhhh



Pastu boleh pulak dorang pi hack laman web FAM,siap tulis indonesia main secara adil,tak guna laser pastu gatai pulak tangan pi edit pic abam king rajagopal teruk2 kan,mujur pemain yang lain aku tak nampak kena edit2 ngan dorang gk.Agak kurang hajar disitu.grrrr

ishhhhhhhhh

Dorang yang loser kata kita pulak.cehhhhhhhhhh
But still Malaysia Boleh kan....:")

pialasuzukiaff2010 Malaysia Juara Piala Suzuki AFF 2010
hoyeahhhh.....:")

Ok ape2 pon selamat berjuang untuk semua frenz2 blogger untuk tahun 2011 dan hari yang mendatang,semoga korang sentiasa sukses selalu doakan lah yek semua sama kita.teheeee

Pasni pejam celik pejam celik mesti tak perasan tetiba nak sambut tahun baru untuk 2012 pulak,percayalah...hahahaha


notakaki:harapan tahun baru nih aku nak menjadikan hidup aku sebaik-baik manusia.korang pon berdoa gk lah yek.teheee byeee korunkkk.hahaha


6 ulasan:

  1. sukak gilak malaysia menang!! :D

    BalasPadam
  2. Hello! Tadi lepak sini kejap and ohh polo anda!
    Btw lawa blog and happy new year!

    Psst : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

    BalasPadam
  3. memang teruk orang indon ni...fikiran mereka mcm budak tak sekolah.

    suka gak klu anon komen walaupun sakit hati baca apa yang di komen

    BalasPadam
  4. selamat tahun baru...

    indon memang tak boleh blah...nampak sangat tak dak semangat kesukanan dan tak profesional..

    BalasPadam
  5. kite same :)
    pelajar nerd ! nerd sangaaaaaaaat !
    hahahahaha !

    happy new year :D

    BalasPadam