Rabu, 17 Februari 2010

BLOGZ MU DI KOMPUTER KU

Share
Dalam dunia blogz nie ade lebih kurang 10 otai blogz yang aku minat giler tahap cipan dan gaban...hehe .Dan selalu memberi inspirasi,pengajaran,pengalaman dan akal fikiran mereka yang bernas untuk same2 maju dalam dunia blogz nie.Aku tabik spring pade korang semua.....haittttt

So jangan lah korang berhenti dari memberi maklumat serta pelajaran pade blogger2 yang masih mentah cam kami nie ea...hehehe



notakaki:sudah gaharu cendane pula sudah garu berkurap pula(tetibe je)...hehe

11 ulasan:

  1. ce bgtau spe kah 10 blogger hebat itu?? mau jenguk gak blog dorg..hehe

    BalasPadam
  2. siapa 10 tu. nak belajar jugak dengan dorang :)

    BalasPadam
  3. Awak salah seorangnye:)....hehe

    BalasPadam
  4. wah.. epul ade blog skg.. hee =)
    cayalah!!

    BalasPadam
  5. sape lah top 10 tu..nk try gak timba ilmu drpd salah satu :D

    BalasPadam
  6. Nanti la sye citer satu2 ye...hehe

    BalasPadam
  7. wah,.,

    10,.bnyk2,.
    blog mane,blhla share,.,

    BalasPadam
  8. blogger otai memang pemurah dengan tips ;)

    BalasPadam
  9. cik ti:ape2 blog yg bgus seme sye follow untuk belajar dari dieorang tau...hehe

    Red:btol tu,sye pon banyak blaja ngan dieorang...hehe

    BalasPadam