Ahad, 21 Februari 2010

AKULAH RAJA LAWAK..KOT?

Share
Salam semua.....hehe.Aku rase lah time gini mesti separuh atau semua rakyat malaysia tengah tengok Raja Lawak kan.... .Aku pon memang suke gak tengok tapi tahun nie peserta RJ boleh dikatakan kurang memuaskan la...

Aku rase pade yang mengundi peserta kegemaran pasti frust bile calon undian terkeluar.Mungkin kurang bakat atau kurang paras(kurang paras?) yang membuatkan calon pilihan sendiri terkeluar.

Bagi aku pulak aku tak penah mengudi mana2 calon dari mana2 rajalawak yang penah aku tontoni sebab cukup lah aku membayar sewa astro setiap bulan kan...hehe

By the way aku memang kurang berpuashati ngan peserta raja lawak tahun nie tak seperti tahun lepas walaupon kurang kelakar sekurang-kurangnye semua peserta boleh menggelakkan penonton kan....hehe

Walaupon rajalawak tahun nie hampir ke penghujungnye tapi ia tak berjaya membuatkan lemak kat perut aku nie mengecil tak seperti tahun sudahnye.....hehe

So harapan aku rajalawak tahun nie tak menghampakan korang ye seperti menghampakan aku....hehe(nk gi komplen kat abg din nie)



notakaki:Teringin nk masuk raja lawak tapi takut peserta laen takleh cari makan pulak...hehe(cheihh belagak)

8 ulasan:

  1. ramai yg wat lawak pakse aje,,.

    yg mnonton pon wat2 gelak aje,.,

    BalasPadam
  2. Btol la cik ti,kdg2 membosankan jew...hehe

    BalasPadam
  3. hehe tkt org lain xblh crk mkn ek??? xpe2..sape tau kan.. rezeki masing2....

    BalasPadam
  4. aku sokong ko bro! mmg aku x brapa minat raja lawak thn ni ape2 sepah ttap no 1!!!! eh! ko nak masuk raja lawak? aku pun cadang nk msuk kita join dua org nak? hhehe

    BalasPadam
  5. Raja lawak 10 aku masuk la....hehe

    BalasPadam
  6. salam kenal epul..

    betul tu tahun ni raja lawak kurang best.. akk pun x berapa negok rancangan ni dari tahun lepas.

    thanx singgah di blog akk ye.. dh follow dh.

    BalasPadam
  7. Thanks to you too...hehe

    mmg akk,kurang meriah la rj taun nie...hehe

    BalasPadam