Isnin, 22 Februari 2010

TERSEDAR AKU....

Share
Hye geng.Ari nie aku nak tanye korang satu hal.Korang ade tak orang yang korang sayang.Korang sayang mereka sepenuh hati tak.

Aku bertanye begini sebab aku dulu ade orang yang aku sayang tapi aku kurang ingatkan dier so skunk bile dier dah takde baru aku tersedar yang aku kurang memberi kasih sayang aku dekat dier walhal dier sangat sayangkan aku dan sanggup berkorban untuk aku.

Mungkin skunk dah terlambat bagi aku untuk rase menyesal tapi aku memang rase menyesal sebab perangai bodoh aku nie.

Aku bukan manusia sempurna tapi itu bukan alasan untuk aku kurang memberi perhatian pade dier......

Skunk aku sedar...memang begini cara manusia bila dah hilang seseorang tu baru nak sedar kan.....

Dan aku harap korang pon sentiasa sedar akan kehadiran dier dn kasih sayang dier pade korang....


notakaki:kadang2 kita tak sedar yg seseorang tue sayang pade kita kan...hmmm

8 ulasan:

  1. selalu camtu kan..kita akan sedar bila org tu dah takde..

    BalasPadam
  2. ntry jiwang siket,.,

    tp mngkin betol,
    bila org tu dah pegi jauh,,baru tringt,.

    BalasPadam
  3. Yelah cikti,mmg menyesal sangat...hmmmm

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

    Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
    Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

    "SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

    P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
    DISINI

    "Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
    Wallahualam.

    "Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

    blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

    BalasPadam
  5. Trima kasih bro dgn penerangan yg berguna itu....:)

    BalasPadam