Rabu, 21 April 2010

PONDAN DAN LELAKI LEMBUT,SAMA FIZIKAL TAPI TAK SAMA SIFAT!JUGA TIPS PERTAMA DARI AKU...

Share
Hai,selamat malam semua..:)

Pondan dan lelaki lembut,apa perbezaannya?kalau korang kata takdak perbezaan korang memang salah.Mengikut kajian aku(kajian lah sangat) memang ada perbezaannya tau.Bagi aku pondan ni cam lelaki lembik yang desperate kat lelaki lain yang nafsunya songsang.Korang paham2 jelah ok..:)

Dan bagi aku lelaki lembut pulak ni memang gaya jalannya,percakapannya dan segala yang dia buat nampak lembut tapi hatinya masih lagi ok dan tak songsang cam pondan...hehehe

Baru semalam aku dapat contact balik kawan aku yang dulu selalu lepak sama2 kat kampung.Dia ni sebenarnya lembut sikit tapi pikiran dia taklah songsang cam pondan tau.Aku dan kawan2 yang lain dah anggap dia cam abang sendiri je sebab dialah yang selalu jaga kiteorang kalau kemana2...

Aku dulu masa kawan ngan dia memang rasa cam malu sikit sebab kalau kami jalan sama2 orang mesti pandang lain macam je.Yelah,sambil jalan2 tu borak2 lah so kalau silembut berborak tau2 jelah camner kan.Sampailah ada sorang pakcik kurang ajar ni selamba je sound kiteorang ni loving couple...tengkorak hangit betol orang tua ni....

Masa tu memang malu sikit dan bila  kena sound macam tu aku tengok dia cam sedih je.Sampai dia minta maaf kat aku sebab kena ejek pasal dia dan masa tulah yang buat hati aku tersentuh dan sejak tu perasaan malu aku terus hilang bila berkawan ngan dia.

Dan satu peristiwa yang aku masih teringat2 lagi ialah masa aku ngan geng2 aku termasuklah dia pergi masuk hutan sebab nak mandi air terjun.Masa kitaorang sampai tu adalah 3-4 orang budak datang mandi jugak kat situ.Masa tengah mandi tu tetiba je salah sorang budak bengong tu ejek2 dia.Dia kata 'hei pondan,ko tak meniaga ke hari ni,ohhh,pelanggan ramai tu'sambil tunjuk2 kat kiteorang.Ish budak tak sunat ni,karang aku sunatkan baru tau..grrrr

Tapi aku tengok dia relak je,kami yang nak ajak bergadoh ni pun dia boleh suruh cool je.Time tu aku dah panas line dah.Dia kata takdak faedahnya layan budak separuh umur camtu.Satgi kenalah balasan dari Allah kat dia.Tup2 betul kata silembut ni,masa nak keluar simpang hutan tu kitaorang nampak dia terjelepok jatuh dalam longkang.Apalagi pakat ramai2 lah gelak guling2 sambil boo dan buat tarian samba kat depan dia...hakhakhak

Kalau diingatkan balik kenangan dengan silembut masa tu memang aku akan tersenyum sorang2.Dan semalam masa dia contact aku sempat lagi dia mms gambar dia ngan awek dia kat aku.Perghh,cun giler kentang siot.Dapat jugak dia awek kelantan sebab dulu pernah dia bagitau kat aku yang kalau boleh dia nak gadis kelantan jadi awek dia.....hehe

Itulah,tak sangka aku selembut2 macam dia pon boleh dapat awek yang cun camtu.Aku yang keras memanjang ni usah kan awek kelantan,bibik kedai cina depan rumah aku ni pon jual mahal kat aku..cisss

So kesimpulannya bagi aku tak ada yang malunya kalau kita ada kawan lelaki yang lembut macam ni.Lagipon orang macam ni mungkin banyak makan garam dari kita yelah sebab masyarakat pandang dieorang tak macam pandang manusia normal padahal dieorang pon normal jugak bagi aku.Kalau korang entah lah atau korang yang laki2 ni suka jugak dekat...hehehe

Korang nak tengok tak awek kawan aku  sebab dia ada hantar gambar awek dia kat phone aku tadi.Kalau nak tengok sila skroll ke bawah...hehehe
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
betol korang nak tengok?so skroll lagi ok..:)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
memang tak menyesal ker?oklah teruskan perjuangan anda ye..hehe
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
tadaaaa....hakhakhak

amacam,cun tak?..hahahaha



Ok,lagi satu benda yang aku nak kongsi dengan korang.Semalam masa aku sedang berblogwalking 9/10 blog asyik cerita pasal tips2 je so kat sini aku pon nak bagi satu tips spesial untuk blogger yang ada banyak idea tapi tak sempat nak post semua.Senang je,korang cuma perlu simpan kat draft entry yang korang dah buat malam ni tapi nak post keesokan harinya...ok...sekian saja dari aku...peace...:)

notakaki:dont judge the book by its cover even the cover was very bad or ugly or poor or smelly or ugly again ok.Sesiapa yang tak paham sila google translate...:)

8 ulasan:

  1. aku rasa ni awek ngko nih....

    BalasPadam
  2. ash:simpang malaikat 44..hehe

    yusuf:me too...:)

    BalasPadam
  3. Haha~

    Dah jadi sempurna. Nape nak jadi camtuu. Grrrrrrr~

    BalasPadam
  4. kwn ku ini lembut sejak azali lagi miss lolly tapi nafsu dier tak songsang..hehe

    BalasPadam
  5. bilet suka wat draft! eh apesal tetiba ne.


    jap. tak jelas lah muka awek tu, tapi nampak dari belakang macam cun habis jer. hihi

    BalasPadam
  6. eqah:samelah,dh menimbun2 draft sy..hehe

    try tgk pakai spek pulak..hehehe

    BalasPadam
  7. hahaahak , aku tak kisah kawan ngn bapok , pondan ke gay ke hape , lesbo ke .
    jnji tak lebih2 ngn aku , hormat .

    so far ok la . yg aku kenal cmtu sme ok , hahahak

    padan muke jatuh longkang , hahahak

    BalasPadam