Sabtu, 17 April 2010

BERITA MINGGU (JANGAN TERKEJUT)

Share
Selamat pagi semua...:)

Disebabkan semalam tidor lewat so harini terbangun lewat jugak dan akibatnya semua makanan yang ada telah habis dimakan oleh hantu kecil  ciptaan mak bapakku...hehehe

Dan juga malam semalam lepas aku online masa pukul sebelas lebih camtu,ternampak sorang rakan FB update kt wall pasal berita seorang artis iaitu Achik Spin telah meninggal dunia.Terkejut sekejap sebab semalam kat TV3 perasan iklan rancangan bual bicara Jangan Tidur Lagi ada arwah dengan Nana asyik berulang je sepanjang 2jam aku tonton drama kat tu....

Dulu aku ada jugak minat dengan lagu2 yang kumpulan Spin nyanyikan.Dan masa lagu arwah berduet dengan Nana pon aku layan gak.Korang tau tak dulu aku pernah bergaduh mulut dengan kawan2 aku sebab aku mati2 ingat Nana tu awek Achik sebab dieorang kerap berduet bersama...

*kredit untuk google*

Dan dengar cerita arwah baru saja hasilkan sebuah lagu baru tapi memang bukan rezeki dia nak nyanyikan dekat peminat2 dia kan.Ape2 pon sama2 lah kita sedekakan al-fatihah dekat roh arwah semoga Allah tempatkan beliau dengan orang2 yang Dia kasihi...amin....

Semalam jugak bukan rezeki aku nak ke PIKOM PC FAIR yang diadakan dekat Kantan parade sebab masa baru nak bertolak tu tiba2 je kereta buat hal.Hal apa biarlah rahsia sebab kalau aku bagitau compom korang gelak guling2 kat aku punya lah...hehehe

Dan juga kepada blogger2 yang berkesempatan datang ke Gatsby event semalam korang memang syok lah sampai boleh Malaysian Book Of Record.Tak sangka aku sampai begitu ramai blogger datang berkumpul dan ini mungkin menjadi salah satu event yang penuh jayanya,Hidop Blogger...hehehe


notakaki:hari ahad aku keseorangan dirumah sebab semua orang dah keluar berjalan2 so ada sesapa yang nak berdating ngan aku?belanja tanggung sendiri...hehehe

10 ulasan:

  1. dok um ah jek la pul, layan fb...pastu membadak...sorga..sorgaaaaa

    BalasPadam
  2. kak cdot:bkn ape,sy nk gak rase camner org berso-sial...hehehe

    BalasPadam
  3. okeyh...

    Kantan Parade tue kat mane?..
    siyus.. aku tak tau..

    jap.. nak google...

    BalasPadam
  4. aku baru perasan lah,bkn kantan parade tapi kuantan parade...hakhakhak

    BalasPadam
  5. aku tak pergi pun perjumpaan tu. sadis T__T

    BalasPadam
  6. mai:ni mesti bapak tak kasi...:)

    BalasPadam
  7. hidup blogger..jom kutuk cong kak

    BalasPadam
  8. kat kl , nye pc fair tak berapa best tahun ni :( hehe. model pon tak banyak.kih3

    BalasPadam
  9. aku plak miss nak beli keyboard baru...

    BalasPadam