Khamis, 15 April 2010

DULU AKU TAKDE SEKARANG AKU ADA SO SILA KAGUMI AKU...:)

Share
Salam semua...:)

Sekarang jam didinding telah menunjukkan waktu sekarang pukul 11.40p.m tapi aku masih bertahan dari tergoda oleh mulut yang asyik menguap dan mata yang semakin berat untuk terpejam.....

.
*kredit untuk Google*




Semua gara2 beberapa berita penting  yang aku nak bagitau kat korang.Aku dah ada akaun TWITTER(btol ke eja camni?)dan kalau korang sudi sila2lah usha ye dan sila bagi tunjuk ajar sebab aku ni kurang ajar sikit dalam bidang tweet2 ni...hehehe
Twitter.com

Dan lagi satu berita tergempar ialah tapi yang ni aku dah buat lama cuma baru sekarang aku nak war2kan dalam blog sebab aku tengok ramai gak blogger yang publishkan kat dalam blog masing2 dan kalau korang nak tanya apa2 pon silalah tanya sebab aku ni memang pandai menjawab...hehehe

formspring.me

Dan yang terakhir iaitu salah satu laman sosial yang menjadi kegilaan penduduk bumi ialah..jeng3..

Logo Facebook
Logo Facebook

Dan aku jugak ada berdaftar dengan beberapa lagi laman sesawang yang boleh menjana duit dengan mudah(dengan mudah aku ditipu).Tapi selagi benda2 macam tu free apa salahnya aku daftar kan?saja je suka2...hehehe

Apa2 pon,malam ni aku berjaya menulis entry walaupon mata semakin layu seperti teratai yang layu ditasik madu(takde kena mengena)tapi ni jelah yang aku nak bagitau korang so silalah kepochi dekat kawan2 korang ye so dieorang boleh lah usha2 sikit blog aku dan add apa yang patut......:)


notakaki:ada sesapa tau camner nak masukkan video cam youtube ke dalam blog ni ea?dan jugak sesapa tau camner nak buat bodoh ea?...selamat malam semua...)
Logo Facebook
Logo Facebook

7 ulasan:

  1. hahahaha!!
    hg boleh berbangga dgn aku, psl aku takde TWEET and FORMSPRING!!


    nak letak video?? eerrr, tak tau jugak!! huaaa~

    BalasPadam
  2. copy je kod kat utube tuh

    BalasPadam
  3. aisha:bile hang nak bwat...hehe

    cikti:oooo,camtu ea?tima kasih...:)

    BalasPadam
  4. akak pun takde tweet dan formspring tu bagai..tuk apa dik? akak tak paham

    BalasPadam
  5. salam..akak ni penakut nak daftar dpt duit mudah tu..takut tertipu

    BalasPadam
  6. tahniah. tak salah mencuba asalkan percumeee...

    BalasPadam
  7. kau copt embed code kat u tube tu , paste je kat dalam post tu .
    hahahak .

    epul dah maju 18 tapak .
    hahhaahak

    BalasPadam