Isnin, 10 Mei 2010

HARI-HARI SEORANG BLOGGER.............

Share
Hai geng.Eh,menjawab dan ini bermakna aku ada geng lah ni............hehehe






Hari ni aku tidak pasti kenapa dengan kepala yang besar diatas ni.Kebiasaannya aku boleh mengingati setiap minuman yang pelanggan tetap yang datang minum tapi hari ni semua perlu ditanya semula...............:(




Sedikit terasa hati dengan majikan,tapi pabila mulut digerakkan,dia faham aku tengah berasa hati.Suka jadi pekerja yang disayangi.........:)


Masih lagi berada di alam kuno kerana tidak punya masa lagi untuk menghantar henfon cabukku yang masih rosak kerana terhentak dan skrinnya pecah teruk.Mungkin caj untuk membaiki lebih dari RM150 kalau mengikut pengalaman sebelum ini.............:(




Melilau dialam maya sebentar tadi dan menyinggah di beberapa blog yang baru tapi setiap gaya penulisan seperti sudah bertahun menulis.Juga ada blogger senior(elok dipanggil senior dari otai) yang aku singgah tadi mempunyai perancangan untuk mengembangkan lagi blognya tanpa melupakan follower2 yang sudah beribu itu.Baguslah begitu,sharing is caring..........:)


Sehari suntuk aku memakai baju yang bukan dari saiz aku,terseksa kerana aku bukanlah sesuai untuk menyarungkan sehelai baju yang mempunyai saiz S,M atau L.Ya,XL saiz yang sebenar-benarnya aku boleh pakai
 tapi selalu tiada stok atau harganya boleh tanggung aku breakfast 7hari 7malam..........:(




Sedang asyik memandu keretaku si kancil fairlady,tiba-tiba keretaku terhenti ditepi jalan.Bila dicheck rupanya minyak ditangki sudah kehabisan.Ini semua harus abang aku yang harus dipersalahkan.Sudah disuruh baiki meter tu tapi tak juga dibaiki sampai aku tak perasan minyak tu masih ada lagi atau tidak..........ish3


Perkara yang biasa berlaku dalam kehidupan seharian aku....
Walaupon aku sentiasa sibuk dengan tugas2 dan tanggungjawab yang diberikan.............
Tapi alhamdulillah aku masih lagi boleh berblogging.......
Selama aku berblogging,banyak faedah2 dan manfaat yang aku dapat...............
Dulu aku masih lagi naif tentang blog ni........
Dan sekarang aku masih lagi naif tapi terima kasih kepada kawan2 blogger yang sudi membantu aku..................

senyum-senyum selalu........:)


notakaki:kalau ada lagi maksud selain perkataan penat,memang akan aku luahkan penat yang terasa di badan ini,nasib baik tangan masih mempunyai nyawa.............:)




20 ulasan:

  1. kau kerja apa sebenarnya epul??aku tak faham..maaf aku lumpy.

    BalasPadam
  2. sendra:tukang masak ler........:)

    BalasPadam
  3. pppppprrrrrroooooooooooooottttttttttttttttt

    BalasPadam
  4. sebdra:tapi tetiap pagi aku kene bway minuman untuk pelanggan,keje aku pelbagai tau.........hehehe

    farid:busuknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    farid:krohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  5. pewit kete abeh minyak haha

    BalasPadam
  6. reti masak nasik ambeng tk? hehehe

    BalasPadam
  7. smoga berjaya dgn perniagaan :)
    bergabung dgn sendra.. jual tart ;p

    BalasPadam
  8. hahahahak , sadis nya epul , hahahaahk .

    biasela , jadi cm aku , naik moto cabuk je , jimat , xyh isi mnyk keta .

    BalasPadam
  9. L0LLY JUAL DRESS. J0M BERGABUNG GAK =)

    BalasPadam
  10. waah..
    mcm mencabar je...
    heheee

    BalasPadam
  11. muhammad safie:keje aku mmg mencabar fizikal dan mental....hehehe

    miss havoc:taklah,minyak kete abis la........hehehe

    yusuf:tak belajar lagi,nasi ayam pandai..:)

    eny:sendra dah ade businness partner dah...........:)

    aus:kalo nak angkat beras 10 beg bawak moto alamatnya tak berasaplah dapur aku........hahak

    miss lolly:realy?,tapi sy jual makanan,tak sama lah....:)

    mis:mmg sgt,sgt,sgt mencabar tau......hehe

    BalasPadam
  12. epul, eyka pun sama. keje promoter kat shopping mall je. tapi still ada masa nak blogging. sebab minat. dari blog gak ah sebenarnyer eyka dpt banyak info. nak tengok tv? pergh dah malas dah skrg.. Btw, keep on posting ok!

    p/s: eh..mahal gak ea nak repair skrin? RM150 tuu. pergh

    BalasPadam
  13. mantap derr...lu berjaya buat gua baca dari awal sampai habis dengan khusyuk dan tawadduk..keh keh keh

    BalasPadam
  14. senyum sokmo....kerja gapo neh??hehe

    BalasPadam
  15. .huhuuu
    .happy blogging

    .baru je followed epul
    .x de chatbox ek?

    BalasPadam
  16. thanks intan....;)

    takde,cam xmnt lak ngan chatbox tu,tus komen je kt blog......hehe

    BalasPadam
  17. epul tukang masak kat mana??


    pakai motor la senang. minyak save. tol pon tak kena bayar. hehe :)

    BalasPadam
  18. sian... meh dtg rumah aku melantak. xD

    *aku punya komen ni mcm tk ade kena mngena dgn entry ko ni je? xD

    BalasPadam