Ahad, 13 Jun 2010

CERITA TENTANG BOLA 2

Share
Hai geng.......:)

Aku sangat bosan..........
Bila tiba time malam asyik terdengar jeritan2 yang sangat annoying........
Kalau jeritan yang disulami oleh gelak2 manja dan bunyi2an yang mengasyikkan takpa lah jugak.........
Ni jeritan yang sangat bangang dan disusuli dengan melalak2 cam angjing.........
Best sangat ke setiap kali masuk ko nak jerit camtu...........
Aku bukannya anti sangat benda tu............
Cuma aku tak berapa selesa dengan jeritan korang yang boleh mengalahkan mega sound.........
Kekadang ada yang aku tengok cam buat2 je time menjerit.........
Saja2 nak buat kecoh sebab aku boleh perasan bila jerit tu korang jerit dengan penuh semangat atau tak.....
Korang tak malu ke dengan jiran2 sebelah menyebelah...........
Kalau jenis yang sama dengan korang takpa lah nak jerit2.........
Kena pulak dengan jenis yang ada anak kecil,tak ke naya tu..............
Kalau yang dok kedai tu pulak..........
Aku tau bila masuk je korang akan jerit kegembiraan............
Tapi agak2 lah sampai gi kedai sebelah menyebelah sambil kutuk2 orang lain yang sokong team lain.............
Tak ke perangai cam bangang tu...........
Dan untuk pengetahuan korang yang aku rasa takde perasaan tu............
Perangai camtu jugak boleh buat korang hilang kawan tau.............
Benda2 camni aku tau memang sensitif walaupon aku tak berapa nak usha sangat ..............
Takkan korang yang memang syok habis pon tak boleh perasan..........
Cubalah kalau orang lain buat camtu kat korang,takkan korang tak marah kot..........
Memang korang bukan manusialah kalau korang sedikit pon tak sentap...............
So aku harap korang boleh lah ubah perangai korang tu ye..........
Game ni berlangsung selama sebulan dan takkan selama itu korang nak bermusuh dengan kawan2 korang yang vote team lain............
Aku rasa tak payah lah buat camtu,game tetap game tapi kawan tu kena jaga sikit ok..........:)

pesanan ikhlas dari blogger yang kurang meminati bola sepak tapi still minat posh spice.........:)


kotakaki:sila sakit hati.........hahahaha



8 ulasan:

  1. ARRRRHH... BILA INGAT MENTOR INGAT KO

    BalasPadam
  2. farid:tak cukup 6 lagi bro.......hahaha

    BalasPadam
  3. hehehe...biasa bro.time bola,sume gelak jerit meraung mengerang sume ada.sabar je la okay

    BalasPadam
  4. bercakap bila tahu,diam bila perlu..tu je.

    BalasPadam