Jumaat, 11 Jun 2010

CERITA TENTANG BOLA

Share
Selamat pagi semua...:)

Sekarang satu dunia tengah kecoh pasal World Cup yang kembali setelah 4 tahun berehat.Dan Afrika Selatan menjadi tuan rumah yang rasmi untuk kejohanan yang berprestij ini......

Dekat malaysia pulak,kedai2 mamak aku rasa akan menambah perkhidmatan mereka selama 24 jam untuk pelanggan2 yang datang untuk menyaksikan perlawanan bola sepak secara beramai2........

Dan kita juga akan mendengar sorakan dan teriakan gila dari penyokong2 bola sepak yang tak sah kalau sekali gol mereka akan menjerit macam kena histeria(damn i hate it)............

Tak kira lelaki atau perempuan,semuanya akan berjaga malam untuk menyaksiakn perlawanan yang bagi mereka penting dari kerja mereka yang selama ini menanggung belanja makan,sewa rumah,duit minyak dan sebagainya.....

Selain perkataan keramat Gol,ada satu lagi perkataan yang aku rasa akan menjadi perkataan yang paling banyak yang disebut selam 2 bulan ni iaitu You Fired......

Dan untuk akhir kata,aku sangat bersyukur aku takkan jerit Gol,bos aku takkan jerit You Fired,aku takkan terjaga sampai pagi melainkan Dia ajak berym sebab........










AKU TAK MINAT BOLA

So jangan sesekali nak ajak aku tengok bola atau nak berborak pasal bola,nescaya korang akan hampa.......sekian terima kasih.......


notakaki:yang pasti aku bukan kaki bangku......


8 ulasan:

  1. cehh..tahniah lah kat kau.

    BalasPadam
  2. looooooo....gtu kok..hehe...xpe2..ko cuci mata je la tgk bola2 kat tv tu..hehe...

    BalasPadam
  3. sendra:tima kasih......hehe

    puput:nk cuci mata pon tak lepas......hehe

    farid:takde makne nye,aku lelaki sejati.............hehe

    BalasPadam
  4. bunbun kaki bangku yeyyy~ XD

    BalasPadam
  5. kak cdot:nape kak?

    intan:bagus.................hehe

    BalasPadam