Khamis, 15 Julai 2010

BLOG SUDAH BERWAJAH BARU

Share
Selamat pagi semua...............:)


Hari ni blog aku dah bertukar ke wajah yang baru,wajah kesayangan hamba lah katakan...ehehehe


Harap korang suka ye dengan penampilan yang terbaru ni,bukan senang nak buat ni dan bukan aku yang buat ni tapi seorang blogger yang sangat friendly,baik comel,peramah,dan sebagainyalah(ayat bodek kuat ni)...ahahaha


Terima kasih kak tash,sebenarnya saya dah lama nak buat blog camni tapi tak tahu nak tanya sapa,lagipon saya tak mahu susahkan orang lain,tak sangka pulak akak sudi transformkan blog picisan ni,segan giler saya .....teheeeeeee

Harap2 korang sukalah ye dengan perubahan blog ni,aku rasa aku dah berpuas hati dah...:)

sekian.................


notakaki:perubahan keadaan tertakluk kepada terma dan syarat,erk,tetiba je...........ehehehehe

17 ulasan:

  1. yeay!! no komen... sebab banyak yg awk ader saya xde. jeles kot nih

    BalasPadam
  2. taniea:takmo jeles2,blog awk pon ape kurangnye,hebat gak.eheheh

    BalasPadam
  3. haha.. ok. i dok carik link tuk buat u might also like tu.. da jumpe.. yeyeh.. :)

    BalasPadam
  4. ha yg ni lawo gk..kalo kecikkn sket link ke Fb pon ok gak..

    BalasPadam
  5. ganas siot template ni!You Rawk!

    BalasPadam
  6. blog dah macam blog alvin... bapak besar sidebar ko nie

    BalasPadam
  7. Ermmm... apa yg beza ni? x ingatlah... padahal baru semalam je komen page awak. Dah tlebih blogwalking la ni...

    BalasPadam
  8. wahhhhhh...lawa...aku suka bground ni..hehe...

    BalasPadam
  9. blog lu tak le lawan blog wa

    BalasPadam
  10. nice dan simple. ;) belog saya pun baru bertukar semalam. ;))

    BalasPadam
  11. taniea:tahniah....ehehehe

    jmr:tima kasih....:)

    nemo:sila pasang kipas........ahahah

    bean:anak murid kamu yg buat ni.....ahaha

    rossa:membara dalam gelap.....:)

    farid:oklah tue....:)

    cgmas:seblom ni mane ade semua ni,gelap je.......ahaha

    elis:tima kasih......:)

    pelatt:sape nak lawan?.......cisssss

    wciz:tima kasih,iye,nanti aku usharrr.....:)

    BalasPadam
  12. eciz:tersilap eja name ko lah........ahahah

    BalasPadam
  13. cantik2..berapi2 blog
    hehe :)

    BalasPadam
  14. asphaq:bomba2........ahaha

    kuyam:tima kasih...:)

    BalasPadam