Selasa, 11 Januari 2011

FACEBOOK TAK JADI TUTUP?SUKA LETTEW

Share
Assalamualaikum semua.:)

Yeah facebook tak jadi tutup kedai.Korang tau kan seblom nih kecoh satu world yang mark nak tutup facebook dia sebab dia dah tak tahan  nak melayan kerenah hampir 500 JUTA ahli laman web soSIAL dia tuh.Tapi itu semua dusta belaka sebab buat masa sekarang pihak facebook belom lagi keluarkan kenyataan camtu.Tu semua sengaja dicanang oleh pihak2 yang tertentu untuk mencari publisiti mahalan kan.

Tapi kan aku harap2 sangat facebook tak ditutup sebab kat situ lah aku habis kan masa2 keboringan aku,nak cating nak main game tapi aku tak main game cuma maksud aku nak mengignore kan permintaan kawan2 yang nak aku join game2 yang dorang main.Aku mana main game2 facebook nih.Cek tak pandai habaq hang.

Kat situ jugak lah tempat aku mencari kenalan dab juga cinta hati,yela aku ni suka stalker pic2 awek comel so kot2 ada jugak lah yangberkenan dihati,tunggu masa nak hantar rombongan meminang jew.hahahaha

Ok last,kepada mark sukebeger,lepas nih sila fokus skit pada benda2 remeh camni,ko tau tak satu donia huru hara pasal berita palsu nih,sila take note ye.Okbai.....:)

satu dunia terkejut ko boleh plak suka ea?pang baru tau.grrr


notakaki:twitter baru nak tersenyum lebar.hahahaha

6 ulasan:

  1. Haha.aku tak layan sgt berita tu.sebab susah utk dipercayai

    BalasPadam
  2. kalo tutup pon kita huhahuha dekat twitter ler :P

    BalasPadam
  3. cari jodoh kt fb ke ? hihi! ;)

    BalasPadam
  4. alaaaa suke letteewwww leyh ng0rat ynaaaa lettewwwwww

    BalasPadam