Isnin, 15 Mac 2010

PEMILIK BLOG INI LETIH...HEHEHE

Share
Selamat malam semua...:0(tgh menguap...hehe)

Hari ni memang hari yang terletih dalam hidup aku so memang rasa tak larat nak menaip banyak2 just ringan2 je bak kate AUS...hehe

Pagi2 subuh tadi kena siapkan order yang JKR kuantan tempah semalan so keadaan kedai memang agak kelam-kabut sikit dan ditambah pulak ngan pelanggan yang biasa datang pagi2 subuh memang mencabar mata yang masih lagi tertutup....hehehe

So malam ni aku tengah tunggu komisen dari tauke tapi dia tak sampai2 lagi dan mata pon letih jugak(letih mengendap ni) mungkin lagi setengah jam kot aku tido....:0

Oklah,tu aje yang aku boleh tulis.Mungkin esok lepas dapat komisen semangat pon naik balik.

notakaki:mata yang mengantuk ni kalau pekena nescafe panas2 memang best tapi sayangnya aku takleh minum nescafe....cisss

11 ulasan:

  1. hahahaha , aku suh entri ringan2.
    bukan aksi ringan2..
    hahaha..
    wei , kau ade tender ek .
    siot,kayelah kau . amin .!!

    BalasPadam
  2. pnat kan arini... mmg ari pnat kot.. ;-)
    hik3x..

    BalasPadam
  3. aus:tak lah kaye mane pon...:)

    yuezsha:hari penat sedunia ke...:)

    BalasPadam
  4. cikti:malam baru rehat,siang kene keje cari duit nk kawin...hehehe

    cikhel:jom,sy belanje makan angin di rumah sendrik....hehehe

    BalasPadam
  5. ye ye dpt komisen...leh belanja..

    dik aritu kami ada event kat kuantan..

    BalasPadam
  6. bleh2...:)

    event?tak tau pon,event ape?ngan sape?...:)

    BalasPadam
  7. salam perkenalan...dari perlis....dah penat pi rehat banyak2....

    BalasPadam
  8. alimaz:jauh mari tu bang...:)

    BalasPadam
  9. semoga makin letih. hahaha. eh! take care :)

    BalasPadam