Khamis, 29 April 2010

ENTRY ORANG YANG SEDANG KELAPARAN KEK...HEHEHE

Share
Halo-halo,nak kopi ke nak milo..pi buat sendiri..hakhakhak

Adoi,panas sungguh hari sampai hati pon jadi panas jugak.Tapi takpa sebab aku ni dok kedai so anytime dahaga je teguklah air free tu.Dah lah free,bermacam2 perisa pon ada(bikin korang jeles ni)...hakhakhak

Ok,nak cerita sikit,tadi masa kat kedai ada sorang makcik ni bawak lebih2 kek hari jadi anak dia so aku tengok memang sedap dan tetiba teringat dekat kek so jom kita layan gambar kek ni...huhuhu

wah,kek hari jadi kegemaran makcik bedah...hehehe

ni namanya kek cawan atau kupkek murid2...hahaha

lilin ni kalau tak ditiup sampai mati nanti tak pasal2 rumah pulak yang terbakar...hehehe

korang ada selera tak nak makan kek camni...eeeeuuuu

yang ni dilarang makan kerana penuh dengan kayu2 yang berbahaya...adoii

strawberry,i like...hehehe


Dan yang terakhir sekali adalah....


si pembuat kupkek...hakhakhak

Sebenarnya aku ni bila pandang kek bukan ada selera macam pandang nasi ayam tapi bila aku dah makan je sekali aku takkan sedar yang aku dah perabihkan sebijik kek tu tau,rakus tak?...hehehe

notakaki:saja2 entry kali ni pasal kek sebab aku berharap bila hari jadi aku nanti dapatlah kek yang sesedap cam kat atas tu.....:)

gambar kredit pada pak google...heheh

15 ulasan:

  1. hahahahhaha
    wa x pnh ske kek!
    haissshhh ...

    bila tgk kek mmg ghairah
    tp makannya, wa x berapa nak bernafsu plak.
    wooohaaa!!


    ((Sambil makan strawberry))


    >>___<<

    BalasPadam
  2. sodapnye kek... tpi kek tikus tu sungguh menggelikan

    BalasPadam
  3. perghh ko mmg rakus bai haha

    BalasPadam
  4. hoho...bahaya gak ni...means kena bagi sepotong kek jer la...tk boleh bg sebiji...hehe.. :)

    slm kenal dari nabilah.. :)

    BalasPadam
  5. cikhel pon nak kek di hari jadi..tapi tanak kek coklat eh..


    tetibe..ahaha

    BalasPadam
  6. eww.. kek yg tangan berdarah tu..menggelikan..yarkhh~

    BalasPadam
  7. aku tak nak kek..aku nak kueh tart!!

    BalasPadam
  8. salam...ooo kamu pun layanzzz jugak ek adamaya tu..akak malas nak tenguk asmaradana..sebab 1/2 jam..termsk iklan..nak tgk kat web tv3 ajer..senang kan..no iklan..tak membazir masa..kalau adamaya ada iklan tak per..sebab sambil tgk sambil lipat kain baju bertimbun.

    BalasPadam
  9. dah lame Xmakan kek c0kelat T_______________T

    BalasPadam
  10. wa nak makan yu?

    boleh???



    sedap!!

    BalasPadam
  11. farid:eeeuuuuu,gelik dan gedik nokk.....

    BalasPadam
  12. hahahahak , bile besday kau , nnt kitorang ramai2 pakat la belikan kek . hahahak . tak pun kitorang upload kan gmbr kek utk kau . hahahak .

    BalasPadam
  13. aus:aku terharu akan keikhlasan ko tu,syg ko banyak2...:)

    BalasPadam